Skip to main content

Fotonentherapie

Wat is fotonentherapie?

Fotonentherapie behandelt het lichaam met een lage intensiteit infrarood laserlicht dat de werking van de lichaamscellen stimuleert. Fotonentherapie is gebaseerd op kennis over biofotonen en de effecten van infrarood laserlicht in cellen.

Gezond door licht

Bij welke gezondheidsproblemen helpt fotonentherapie?

Fotonentherapie stimuleert de normale functies van alle soorten cellen, weefsels en organen. Hierdoor bevordert deze therapie het herstel van aandoeningen van alle orgaanstelsels: het zenuwstelsel, hormoonstelsel, immuunsysteem, spier- en botstelsel, ademhalingsstelsel, circulatiestelsel, spijsverteringsstelsel, urinewegstelsel en de huid. Fotonentherapie leidt tot goede behandelresultaten bij aandoeningen zoals chronische vermoeidheid, pijnklachten, onverklaarbare lichamelijke klachten, infectieziekten, ziekte van Lyme, burn-out, blessures, wonden en herstel na ziekte, operatie of ongeval.

Voor wie is fotonentherapie?

Fotonentherapie is bestemd voor volwassenen en kinderen met diverse aandoeningen. Daarnaast is fotonentherapie belangrijk voor iedereen die zijn lichaam goed wil verzorgen. Er zijn geen contra-indicaties.

Fotonentherapie
Hoe verloopt de behandeling met fotonentherapie?

Tijdens de behandeling kunt u ontspannen zitten of liggen. Het licht wordt eerst gericht op het achterhoofd, het gezicht, de rug en de buik en daarna op aangedane lichaamsgebieden, zoals organen en pijnlocaties. De Integral Laser System behandelt de gehele voor en achterzijde van het lichaam. Een behandeling duurt 30 tot 60 minuten. Tijdens de eerste 4 tot 6 weken geldt als richtlijn 1 behandeling per week. Afhankelijk van het verloop van uw herstel wordt daarna de behandelfrequentie afgebouwd. Vaak merkt u na 1 behandeling al een verbetering van uw gezondheid.

“Deze apparaten activeren de cellen ook met magneetveldtherapie en zijn vrij van schadelijke effecten.”