Skip to main content

Reviews

Schrijf een review over Touch for Life

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
6 berichten.
Susan schreef op 6 februari 2024
Ingrid is een enorme aanvulling geweest tijdens mijn behandeltraject tegen borstkanker. Met alle ruimte voor mijn (gebrek aan) energie en wensen daarin. Fijne feedback op wat mijn lichaam aangaf met daarin ruimte om eigen afwegingen te maken. Het is elke keer fijn om bij haar op tafel te mogen komen liggen. Ingrid is kundig èn een warm en liefdevol mens. Kan haar van harte aanbevelen.
Corry schreef op 3 september 2023
Ingrid heeft mij goed geholpen, ze heeft ervoor gezorgd dat ik weer voldoende energie heb zodat ik niet meer uren hoef te slapen na een ochtend werken. Dat was namelijk zo na mijn ontmoeting met Corona. Ik voelde me erg op mijn gemak bij haar, ze is vrolijk, serieus, empatisch en kan goed luisteren.
Enith van Tongeren schreef op 27 juli 2023
Ingrid is een fijne persoonlijkheid bij wie je je veilig voelt. Haar expertise is enorm groot omtrent o.a. het thema energie en ik was enorm verrast over wat zij mij kon vertellen. Ik heb een fijne sessie bij haar gehad.
A. Loos schreef op 27 juli 2023
Deze review is naar aanleiding van een afstandsbehandeling. Het voelt best bijzonder dit, en ik ben ook erg blij met dat veilige geborgen gevoel dat je uitstraalt. Het duurt altijd wel even voor ik iemand voldoende vertrouw om daar mijzelf aan over te geven qua behandeling, want het is als bij de gynaecoloog gaan, met alles bloot gaan…. Dus dank je wel om me veilig genoeg te laten voelen om met mezelf verder aan te slag te gaan, wat ik voorheen altijd maar uitstelde.
Dennis Schmitz schreef op 26 juli 2023
Loop al maanden met long covid. Heb fysiotherapie en ergotherapie. Dit helpt wel maar na 2x bij Ingrid te zijn geweest is mijn energie omhoog geschoten en kan weer slapen. Goede combinatie fysiotherapie, ergotherapie en Ingrid. Zeer aan te raden.
Karlijn schreef op 19 juli 2023
Ingrid is een fijn persoon en ik heb de behandeling als erg prettig ervaren.