Skip to main content

Reviews

Schrijf een review over Touch for Life

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
11 berichten.
José schreef op 19 mei 2024
Bij Ingrid naar binnen gestapt met 2 ‘hulpvragen’. Ik ervaarde regelmatig een ‘zwaarte’/somberte waarvan ik inmiddels (met mijn hoofd) wel wist dat die niet bij mij hoorde maar voortkwam uit mijn familiegeschiedenis én dat ik al zo’n 45 jaar migraine heb. Inmiddels had ik hier wel een leefbare vrede mee gesloten na ontelbare pogingen om er van af te komen maar…stel je voor. Na de tweede behandeling merkte ik al duidelijk verschil in mijn ‘humeur’, er leek iets van me afgevallen, minder stemmingswisselingen. Na de derde behandeling was mijn migraine (gemiddeld 1 x per week1) ’verdwenen’ en ben nu bijna 3 maanden migrainevrij! Ingrid gaat op zoek naar de oorzaak van je kwaal en kan tot in het diepst van het lichaam (waar veel trauma ligt opgesloten) die oorzaak resetten waardoor de klachten letterlijk oplossen. Met mijn hoofd begrijp ik niet wat ze doet en hoe ze het precies doet maar ‘the proof of the pudding is in the eating’ en ik ben heel dankbaar en geloof in deze nieuwe manier van ‘geneeskunst’!
Veronique schreef op 2 mei 2024
Ik heb hele bijzondere afstandsbehandelingen mogen ervaren. We hebben gewerkt met mijn (voor)ouderlijke- en reïncarnatie lijnen. Op een ‘eenvoudige manier’ heb ik heel veel ballast los kunnen laten. De begeleiding van Ingrid was erg fijn. Zo heb ik celherinneringen kunnen herkennen en erkennen die jaren in mijn lichaam ‘broedde’. Negatieve emoties heb ik hierdoor uit mijn lichaam, geest en energie los kunnen laten. Deze bijzondere behandelingen hebben ervoor gezorgd dat ik dichter bij mijn oorspronkelijke Bron ben gekomen. Ik ben Ingrid dankbaar voor haar steun, vertrouwen en ‘klaar staan’ voor mijn ‘noodsituaties’.
Anoek schreef op 30 april 2024
Fijne sessie gehad, veel gebeurd. Ik ben benieuwd naar de komende tijd hoe ik verschil ga ervaren. Heel erg bedankt!
Veronique van de Sande schreef op 11 april 2024
Op een hele unieke wijze heeft Ingrid mij geholpen met mijn vermoeidheidsklachten en pijn in nek en schouders. Ingrid kijkt naar het gehele plaatje en voelt energetisch aan wat er nodig is. Ze heeft veel kennis op meerdere vakgebieden en dat zet ze in tijdens haar behandelingen. Haar behandelingen zijn ontspannen en leveren merkbaar resultaat op. En daarnaast is Ingrid een heel fijn mens met een open en eerlijke manier van communiceren, waardoor je je snel bij haar op je gemak voelt.
Willeke schreef op 9 april 2024
Ingrid heeft me inzicht gegeven in de oorsprong van mijn fysieke klachten en heeft me daarbij in balans weten te brengen, zowel fysiek als emotioneel. Door haar oprechte betrokkenheid zijn de sessies heel prettig! Ik ben haar zeer dankbaar.
Susan schreef op 6 februari 2024
Ingrid is een enorme aanvulling geweest tijdens mijn behandeltraject tegen borstkanker. Met alle ruimte voor mijn (gebrek aan) energie en wensen daarin. Fijne feedback op wat mijn lichaam aangaf met daarin ruimte om eigen afwegingen te maken. Het is elke keer fijn om bij haar op tafel te mogen komen liggen. Ingrid is kundig èn een warm en liefdevol mens. Kan haar van harte aanbevelen.
Corry schreef op 3 september 2023
Ingrid heeft mij goed geholpen, ze heeft ervoor gezorgd dat ik weer voldoende energie heb zodat ik niet meer uren hoef te slapen na een ochtend werken. Dat was namelijk zo na mijn ontmoeting met Corona. Ik voelde me erg op mijn gemak bij haar, ze is vrolijk, serieus, empatisch en kan goed luisteren.
Enith van Tongeren schreef op 27 juli 2023
Ingrid is een fijne persoonlijkheid bij wie je je veilig voelt. Haar expertise is enorm groot omtrent o.a. het thema energie en ik was enorm verrast over wat zij mij kon vertellen. Ik heb een fijne sessie bij haar gehad.
A. Loos schreef op 27 juli 2023
Deze review is naar aanleiding van een afstandsbehandeling. Het voelt best bijzonder dit, en ik ben ook erg blij met dat veilige geborgen gevoel dat je uitstraalt. Het duurt altijd wel even voor ik iemand voldoende vertrouw om daar mijzelf aan over te geven qua behandeling, want het is als bij de gynaecoloog gaan, met alles bloot gaan…. Dus dank je wel om me veilig genoeg te laten voelen om met mezelf verder aan te slag te gaan, wat ik voorheen altijd maar uitstelde.
Dennis Schmitz schreef op 26 juli 2023
Loop al maanden met long covid. Heb fysiotherapie en ergotherapie. Dit helpt wel maar na 2x bij Ingrid te zijn geweest is mijn energie omhoog geschoten en kan weer slapen. Goede combinatie fysiotherapie, ergotherapie en Ingrid. Zeer aan te raden.