Skip to main content

Sensi therapie

Wat is Sensi Therapie?

Deze therapie is er op gericht om de mens in zijn totaliteit te behandelen en ook hier kijk ik wat nodig is om het zelfhelend vermogen van het lichaam te activeren. Dit doe ik met behulp van een biotensor. Ik combineer de verschillende therapieën/technieken van Sensi (o.a. Drukpuntmassage, EFT, Holistic Pulsing, Past Life Clearance, Orthomoleculair advies) om maatwerk te leveren.

Doel van Sensi Therapie is:

  • Het wegnemen van de oorzaak
  • Direct op gang brengen van een proces met de massagetechnieken en emoties vrijmaken
  • Het weghalen van gifstoffen uit het lichaam (ontgiften met dieet, remedies en/of orthomoleculaire preparaten)
  • Stoppen met het toevoegen van gifstoffen in het lichaam (bv. door dieet en/of allergie meting)
Sensi Biotensor
Werken met de biotensor

Ik werk met een biotensor. Hiermee kan ik echt alles uitmeten. Bv. of er sprake is van een allergie, een ophoping van gifstoffen, maar ook of het iets uit het verleden is.

Voeding- en allergiemeting

Door het gebruik van afgestemde voedingsmiddelen komen er als het ware geen ‘tijdelijke gifstoffen’ in het lichaam meer bij.

Diëten

Een tijdelijk uitgemeten dieet (o.a. voor hypoglycemie, artrose, hooikoorts, EBV, darmflora opbouw) brengt het lichaam weer in balans.

Orthomoleculair

Soms is het noodzakelijk om dit dieet aan te vullen met vitamines en/of mineralen om een tekort te voorkomen. Ook bij een burn-out kan dit goed werken.

Remedies

Tussen de behandelingen door kan het nodig zijn om een remedie te gebruiken. Dit versnelt het proces en geeft inzicht in het probleem. In deze periode werk je dus aan je klacht en tegelijk ook aan het achterliggende thema van de klacht.

Drukpuntmassage

Met deze techniek kan het proces van heling snel op gang gebracht worden. Door zachtjes te drukken op de meridiaanpunten werken we aan de achterliggende thema’s die voor jouw als cliënt van belang kunnen zijn.

Uit ervaring is gebleken dat de Sensi Therapie van korte duur kan zijn en heel snel resultaat kan geven.