Skip to main content

Touch for Health

Het lichaam kan veel zelf oplossen en heeft soms hulp nodig als er in de energiebanen (meridianen genoemd) onbalansen ontstaan. Hierdoor stroomt de energie niet meer goed en kan het op verschillende plaatsen stagneren.

Met behulp van spiertesten worden de stagnaties in de meridianen opgespoord. We gaan gericht op zoek naar de oorzaak van de ontstane onbalansen. De oorzaak kan op een heel andere plek liggen dan waar je zou denken.

Een onbalans/stagnatie kan komen door:

  • mechanische stress: lichamelijke problemen als gevolg van (sport)blessures, gewrichtsslijtage, orgaanproblemen etc.
  • chemische stress: gelegen op het gebied van voeding, zoals allergieën, verkeerd of eenzijdig eten, maar ook het gebruik van medicijnen, milieuvervuiling en electrosmog.
  • emotionele stress: de meest bekende vorm, die te maken heeft met problemen op het werk, in de relatiesfeer, angsten, verdriet en boosheid.

Tijdens de behandeling kunnen, met behulp van diverse technieken, de stressoren worden gecorrigeerd. Het voelt heerlijk voor het lichaam als de energie weer vrij kan stromen!

Ik heb mijn Touch for Health opleiding aangevuld met diverse verdiepende modules, waaronder:

  • Leefblind 1 en 2: Deze twee kunnen er voor zorgen dat er lichamelijke en/of geestelijke blokkades op het pad naar je doel worden opgeheven.
  • Woordblind: Dit kan er voor zorgen dat de stress van lezen, rekenen en schrijven wordt gehaald. Voor kinderen en volwassen met dyslexie is dit zeker fijn.
  • Holographic Touch:  Spiertesten waarbij een 3 dimensionale (holografische) constructie te voorschijn komt. Dit geeft de tester en cliënt nog meer belangrijke informatie over de aard en de bron van de energetische onbalans.
  • De 5 elementen: Systeemopstelling in de 5 elementen Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water