Skip to main content

Voor wie?

Mocht jij in de traditionele geneeskunde slechts een tijdelijke oplossing hebben gevonden voor je klachten en wil je ook verder kijken in de complementaire zorg?

Mijn therapieën gaan verder dan pillen en richten zich op de ‘verborgen gebreken’. Ik kan samen met jou kijken hoe je op een andere manier naar je klachten kunt kijken. Denk aan voeding, leefstijl, toxische, fysieke, emotionele en spirituele blokkades en de verbinding met de natuur en het universum.

Wil jij je zelfhelend vermogen van jouw lichaam activeren? Ben je bereid met jouw inbreng (geduld en gewoonte) tot het beste resultaat te komen?

Dan kunnen we samen kijken welk maatwerk jou past!

Verborgen gebreken

‘Verborgen gebreken’ die ik in mijn praktijk tegenkom zijn niet alleen lichamelijke ongemakken, emoties en trauma uit dit leven of vorige levens.

Materie uit de omgeving kan dusdanig verstorend werken op je lichaam, geest en energie dat je volledig uit balans kan raken als je hier niets mee doet.

Denk hierbij aan aardstralen, bestrijdingsmiddelen op voedsel en in de lucht, lekkende lampen in huis of op kantoor, vervuilde potgrond of andere toxische stoffen in je omgeving.

Ik heb de mogelijkheid om dit allemaal te testen en samen met jou te kijken wat je het beste kunt doen om de balans te herstellen.

Zelfhelend vermogen

Het zelfhelend vermogen is je lichaamsbewustzijn te verbinden met je verstand waardoor je heel veel zelf kunt doen om te genezen en herstellen van ziekte en verwondingen. Deze ingebouwde functie van het lichaam is afhankelijk van een goede werking van het immuunsysteem, de bloedsomloop, de ademhaling, de spijsvertering, het zenuwstelsel en andere fysiologische processen.

Bij een goede werking van het zelfhelend vermogen functioneer je optimaal, maar door stress in welke vorm dan ook (emotie, toxines, ziekte) kan het lichaam hierin belemmerd worden.

Als je het zelfhelend vermogen van jouw lichaam wilt ondersteunen doe je er goed aan om je lichaam stressvrij te maken. Pak daarom de stressbronnen aan en zorg dat je ontspant. Een ontspannen lichaam is een gezond en efficiënt lichaam!

Vergeet niet om hulp te vragen als je er zelf niet uitkomt.

Maatwerk

Maatwerk = op maat gemaakt, toegespitst op de specifieke wensen van het lichaam.

Door het testen wat jouw lichaam nodig heeft uit mijn gereedschapskist, lever ik maatwerk. Mijn  therapieën worden vrijwel altijd gecombineerd gebruikt en daardoor wordt ieder lichaam gezien als individu.