Skip to main content

Wie ben ik

Ingrid van Kooten
Holistisch energetisch therapeut

Ik gebruik en combineer holistische (behandelingen van lichaam, geest en ziel) en energetische (frequenties) technieken van mijn ‘gereedschapskist’ om de gezondheid en het welzijn van de client te bevorderen.

Dit houdt in dat ik samen met de cliënt de samenhang onderzoek van de diverse klachten en met mijn therapieën de blokkades in het lichaam probeer te vinden en op te heffen.

Ingrid van Kooten - Wie ben ik

Maatwerk!

In mijn zoektocht naar het zo compleet mogelijk aanspreken van het zelfhelend vermogen van het lichaam van de client, heb ik mijn ‘gereedschapskist’ gevuld met verschillende therapievormen die goed op elkaar aansluiten om maatwerk mogelijk te maken. Mensen met ogenschijnlijk dezelfde klachten niet hetzelfde behandelen, maar ze zien als individu.

Door mijn eigen ervaring en werk in een natuurgeneeskunde praktijk met o.a. bioresonantie en fotonentherapie raakte ik bekend met frequenties van cellen en weefsels.  Inmiddels ben ik er van overtuigd dat juiste cel- en weefselfrequenties zorgen voor een gezond en energiek gevoel!

Het combineren van mijn therapievormen in mijn praktijk sluit hier heel mooi bij aan.

Centraal in mijn praktijk staat dan ook het zelfhelend vermogen van het lichaam activeren door middel van maatwerk!

Deze therapievorm is de geneeskunde van de toekomst.

Spreekt deze vorm van behandelen je aan?

Wees welkom in mijn praktijk!

Hartelijke groet,

Ingrid van Kooten