Skip to main content

Wie ben ik

Ingrid van Kooten
Holistisch energetisch therapeut

Holistisch energetisch therapeut: dit houdt in dat ik samen met de cliënt de samenhang onderzoek van de diverse klachten en met mijn therapieën op energetisch niveau de blokkades in het lichaam probeer te vinden en op te heffen.

Maatwerk!

In mijn zoektocht naar maatwerk voor de client kwam ik in aanraking met Touch for Health en Kinesiologie. Dit was wat ik zocht! Mensen met ogenschijnlijk dezelfde klachten niet hetzelfde behandelen, maar ze zien als individu.

Door mijn ervaring in een natuurgeneeskunde praktijk met o.a. bioresonantie en fotonentherapie, raakte ik meer en meer bekend met energie en frequenties in cellen en weefsels. Inmiddels ben ik er van overtuigd dat dit de geneeskunde van de toekomst gaat worden. Een goede energie en frequentie houden gezond, slechte maken je ziek.

Doordat ik mijn therapieën combineer krijg je maatwerk.

Wees welkom in mijn praktijk!

Hartelijke groet,

Ingrid van Kooten