Skip to main content

Wie ben ik

Ingrid van Kooten

Multidimensionaal therapeut

Ik behandel mijn cliënten vanuit een holistische visie: fysiek, biochemisch, emotioneel en spiritueel. Een klein gedeelte is ons bewuste, maar het grootste gedeelte zit in het onbewuste. Er ontstaan celherinneringen die veel informatie opslaan waar je geen weet (meer) van hebt, maar mogelijk komen daar je klachten vandaan.

Het mooie van mijn beroep is dat ik jouw celherinneringen in alle lagen (zowel fysiek, emotioneel, dit leven, je geboorte, (voor) ouderlijke lijn, vorige levens en zelfs op zielsniveau) kan ‘uitlezen’. Hierdoor wordt het onzichtbare zichtbaar en kan herstel plaatsvinden op diverse manieren door de juiste ‘Touch’ uit mijn gereedschapskist.

Ingrid van Kooten - Wie ben ik

Maatwerk!

In mijn zoektocht naar het zo compleet mogelijk aanspreken van het zelfhelend vermogen van het lichaam van de client, heb ik mijn ‘gereedschapskist’ gevuld met verschillende therapievormen die goed op elkaar aansluiten om maatwerk mogelijk te maken. Mensen met ogenschijnlijk dezelfde klachten niet hetzelfde behandelen, maar ze zien als individu.

Negatieve celherinneringen loslaten in alle lagen van je ‘zijn’. De overschrijvende energie tijdens de behandeling heeft zo’n hoge trilling dat de blokkades, imprints en oude ballast automatisch worden overschreven.

Door mijn eigen ervaring en werk in een natuurgeneeskunde praktijk met o.a. bioresonantie en fotonentherapie raakte ik bekend met frequenties van cellen en weefsels. Inmiddels ben ik er van overtuigd dat juiste cel- en weefselfrequenties zorgen voor een gezond en energiek gevoel!

Het combineren van mijn therapievormen in mijn praktijk sluit hier heel mooi bij aan.

Centraal in mijn praktijk staat dan ook het zelfhelend vermogen van het lichaam activeren door middel van maatwerk!

Deze therapievorm is de geneeskunde van de toekomst. Spreekt deze vorm van behandelen je aan?

Wees welkom in mijn praktijk!

Hartelijke groet,

Ingrid van Kooten

The future of medicine will be the medicine of frequencies.

– Albert Einstein